Selemat siang

Cooked by Xeno!

Ik ben chef-kok Xeno Brouwer bij wie de liefde voor het koken met de paplepel is ingegoten. Met mijn Indonesische roots stond ik altijd bij mijn moeder, oma en tantes in de keuken mee te helpen. Ik was hun persoonlijk proefkonijn en leerling in één. Daarom heb ik voor de traditionele authentieke Indonesische keuken gekozen. Bij mij is de ajam pedis dan ook echt pedis, de rendang naar het recept van mijn oma met 25 ingrediënten, en de overige gerechten zoals het écht moet smaken. Het eten wordt warm aangeleverd en op verzoek koud.

Ik heb heerlijke Indonesische gerechten gekookt waaruit u een maaltijd kunt samenstellen en laten bezorgen. Elke woensdag tot en met vrijdag van 17.00 tot 20.00 te bestellen. Vooruit bestellen voor een ander gekozen datum of afhalen is mogelijk. Tevens maak ik elke week een ander weekmenu! Dagelijks een andere Indonesische maaltijd of Wereldgerecht. Makkelijk vooruit te bestellen of uiterlijk tot 12:00 op de betreffende dag. Kijk onder catering wat de mogelijkheden zijn als u voor grotere aantallen wil bestellen thuis of op het werk.

Hygiëne en veiligheid
Uiteraard bezorg ik volgens de richtlijnen die ten gevolge van het corona virus verplicht zijn gesteld door het RIVM. De gerechten zijn bereid in een hygiënisch goedgekeurde keuken volgens de keuringsdienst van waren. 

Duurzaam
Ik werk alleen met duurzame en zoveel mogelijk  biologische producten. Alle inpak materialen zijn of gerecycled en/of biologisch afbreekbaar.